7.2 2011 Avautuminen

 Tällaisia sivuja olen puuhaillut ja puuhailen silloin tällöin lisääkin. Aika näyttää mitä tästä kehkeytyy. Ajatukseni kotisivuille kehkeytyi kun kysymyksiä vastaanotoista sateli ja kuulin myös usein ettei yhteystietojani meinaa löytää mistään. No löytyväthän ne numerotiedustelusta mutta se taitaa olla niin mennyttä vuosituhatta. Täältä ne tiedot nyt löytyvät ja vielä pitäisi hakukoneidenkin löytää tiensä tänne. Hakukoneoptimoinnista en tiedä mitään, mutta luotan kovasti säkään monessa asiassa - niin tässäkin.

En ole ehkä mikään esteetikko, mutta en myöskään niin mauton että pitäisin sivujani nykyisellään tyylikkäänä. Tämä nyt sattui olemaan kotisivukone jonka ostin ja paras valmispohja joka sieltä sopi. Tässä kun parhaillaan opettelen sivujen tekemistä ja päivittämistä (esim. Lihavuustutkijat ry:n sivuston tyylikäs yksinkertaisuus :) ) niin jonain päivänä minulla on varmasti paremmat sivut. Nyt mennään sisältö edellä.

Blogia saatan alkaa kirjoittelemaan tänne enemmänkin. Juttua kyllä piisaisi mutta täytyy vähän katsoa minne sitä laittaa. Monenlaista viritystä on työn alla.

Mutta tässä pieni tiivistelmä niille, jotka tällaisenkin helmen netin ihmemaailmasta löytävät.

  

27.3 2011

Pidänkin blogia täällä.